top of page

'Poes' en 'Lola', onze poezen.

Onze poes, een echte stoere jager, maar ook een enorme knuffelaar. Hij houdt ervan geaaid te worden. Meestal eet hij korreltjes, maar hij houdt er ook van om nu en dan verwend te worden met een stukje vlees. Veel volk mijdt hij, hij houdt van rust. 

Lola daarentegen is de speelse kat, die graag samen speelt met balletje, touwtje,... . Ze geniet ook enorm van het luieren in haar mand.

Dolly en Betty

Onze schapen.

Ze houden ervan hun dag goed te starten met een oud sneetje brood als ontbijt. 

Mini en Marie

Onze hangbuikvarkens Mini en Marie. Twee stevige dames met elk hun eigen karakter. Mini wordt graag geaaid op haar kopje, terwijl Marie eerst de kat uit de boom kijkt..  Ze houden beiden van smullen: een peer, een appel, kersen, brood, tafelresten, wortels,... . Echte veelvraten!

Joske, en zijn dames : Miena en Flappy. En hun kinderen Bibi en Nijn.

Onze dwergkonijnen.

Flappy is een wildebras. Zij rent graag, klimt en graaft. 

Joske is haar rustige  levenspartner. Hij is een stille levensgenieter.

Dan is er Miena, het Arraskonijn dat met haar Fleecepels uitnodigt om geknuffeld te worden. Sinds 2018 werden ze allen ouders.  Bibi en Nijn, zijn de zonen van Joske en Flappy. Nijn rent vrij rond in de tuin, en Bibi vormt een koppel met ons Miena. Bibi is voor een lekkere snack bereidt om enkele kunstjes te doen. 

Allen lusten ze graag vers gras, wortels en graantjes. 

Please reload

'Poes', 'Lola' en  Snoes' onze poezen

Dolly, Betty en Maya onze schapen. 

Mini en Marie

Onze dwergkonijnen en reuzekonijnen

Sammy en Victor onze ezels.

Sammy en Victor balken je tegemoet. Voor een boterham of wortel komt ze graag uit de hand eten. Borstelen vinden ze ook heel fijn.

Onze hoenderhaantjes

Onze hanen houden er de sfeer in met hun kukelekuen. 

Donald

Donald, onze eend is een schuchter diertje. Het liefst vertoeft hij rustig met anderen op een afstand. Dansen voor zijn spiegeltje is zijn dagelijks avondritueel. 

Onze barberies.

Onze barberie-eenden wandelen graag met je mee als je in de boomgaard fruit plukt. Ze vinden het zalig als je een stukje fruit met hen deelt. 

Onze kippen.

Onze kippen leggen dagelijks een eitje, waarvan we heerlijke pannenkoeken, cakes,... kunnen bakken.

Please reload

bottom of page