Rekelberg 58

9630 Zwalm

Rozebeke

Ondernemingsnr :0676.743.759

RPR GENT afdeling Oudenaarde

CONTACT

0497 92 29 63

suskewiet.zwalm@gmail.com

Dagbesteding volwassenen

Volwassenwerking

July 24, 2017

Door het PVB kunnen volwassenen kiezen waar ze willen werken.

Bij ons kunnen volwassenen die houden van een rustige groene omgeving, een kleinschalige werk/beleefomgeving terecht voor een zinvolle dagbesteding. We zijn als groene zorg initiatief terug te vinden op de VAPH site, waardoor de dagbesteding kan vergoed worden met Cash indien de deelnemer over een PVB budget beschikt. De dagprijs is een vaste vergoeding voor begeleiding, snackmoment, eventueel vervoer naar andere activiteitplaatsen. Een middagmaal wordt uitzonderlijk voorzien. De deelnemer moet zelf instaan voor het vervoer van en naar de leefboerderij. 

Please reload

 In augustus 2018 startten we met het MEUBELopsmukatelier.

Een leefboerderij, in een rustige groene omgeving, een kleinschalig project, een project waar inspraak van de deelnemers mogelijk is. De dagelijkse karweien zijn kleine boerderijtaken zoals een moestuin onderhouden in volle grond of in een moestuinbak, de vruchten uit de boomgaard en van de struiken oogsten, de neerhofdieren (ezel, kippen eenden, poes, schapen, varkens en dwergkonijnen) verzorgen. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om op verplaatsing pony’s te verzorgen.

De groenten, het fruit en de kippeneitjes worden verwerkt in het kookatelier tot appelmoes, confituur, vlierbloesemsiroop, taartjes,… Op killere, vochtige dagen worden er ook allerlei crea-activiteiten aangeboden (werken met klei, papier, juwelen maken,…insectenhuisjes en vogelkastjes timmeren, K-Lumet maken, aanmaakhout klieven,... )

Alles is bespreekbaar met de deelnemers.

Zo kan er op vraag ook een aanbod semi-industrieel werk met bedrijven uit de buurt

uitgewerkt worden. ...

Meer info ivm PVB en/of PAB ? Klik op het volgend logo 

In samenwerking met 't alternatief en vzw Groep Ubuntu Zwevegem, helpen ook de deelnemers van Suskewiet VZW K-Lumet aanmaakblokjes maken.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now